Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasilje

U Mostaru napali četvoricu učenika hrvatske nacionalnosti

'unutrasnja...zagreb...12.10.2006.  nasilje u skoli, tucnjava, maltreiranje, ucenici,  foto: goran stanzl'
'Goran Stanzl'
08.10.2010.
u 15:16

Po tvrdnjama pojednih medija u BiH današnjem događaju prethodio je sukob koji se sinoć dogodio u parku "Zrinjevac" u Mostaru.

Oko 10 sati u Ul. hrvatskih branitelja u Mostaru, odnosno iza Gimnazije "Mostar" jutros su napadnuta četiri učenika te gimnazije od strane četiri-pet nepoznatih osoba.

U napadu su učenici lakše ozlijeđeni, a jedan od njih zadržan je na promatranju, kazao je načelnik Policijske uprave Mostar Dragan Jelinić, dodavši kako su nakon ovog incidenta napadači pobjegli u smjeru Cernice.

Što se tiče motiva o njemu se još ne može govoriti i trenutno se radi na utvrđivanju identiteta i pronalaska napadača, kazao je Jelinić te dodao da su sva četvorica napadnutih učenika hrvatske nacionalnosti.

Inače, po tvrdnjama pojednih medija današnjem događaju prethodio je sukob koji se sinoć dogodio u parku "Zrinjevac" u Mostaru.

Napad na učenike Gimnazije "Mostar" osudio je gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić.

Ključne riječi

Komentara 844

OB
-obrisani-
01:53 10.10.2010.

u 00:16h rea_ je napisao/la: 21:50h primjedba __________________________ Poćirin tu i tamo, i zbrišem. Iranski portal je puno bolji, ima nas sa svih strana svijeta. :o) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Da, ima nas :-)

OB
-obrisani-
03:44 09.10.2010.

09.10.2010. u 03:41h đokokrsti5 je napisao/la: ćek sad, neštzo mi Leicu opet napadaju hehehe, primi ne diraj mi Leicu hehehe ----------------- đole ma ne dira je, bježi jadan od nje ali ona uporna ko pitbull

AU
aurora08
19:00 09.10.2010.

baci bombu goni bandu heheheheheehehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije