Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽILI SLOBODU

U Moskvi priveli 60 prosvjednika protiv Putinove vladavine

Moskva prosvjedi (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
31.12.2011.
u 21:46

Neki od prosvjednika nosili su bijele vrpce koje su u posljednje vrijeme, osim na blogovima, počeli isticati na vozilima i odjeći u znak protesta protiv vladavine Vladimira Putina.

Ruska policija privela je više od 60 oporbenih aktivista kako bi spriječila prosvjed protiv gušenja demokratskih sloboda, prenio je BBC. Među privedenim prosvjednicima nalazi se i Eduard Limonov, pisac i vođa oporbene ''Druge Rusije''.

Prosvjedi protiv gušenja demokratskih sloboda organiziraju se na kraju svakog mjeseca koji ima trideset i jedan dan što je simbolično povezano sa 31. člankom Ustava Rusije koji jamči slobodu okupljanja.

Neki od prosvjednika nosili su bijele vrpce koje su u posljednje vrijeme, osim na blogovima, počeli isticati na vozilima i odjeći u znak protesta protiv vladavine Vladimira Putina.

Komentara 6

OB
-obrisani-
04:30 01.01.2012.

sve najbolje...drugovi jugoslaveni vise sexa a manje zle krvi

ST
Stjepan
23:41 31.12.2011.

......žalim slučaj, ali uzalud im trud, isto kak i u Hrvatckoj!

WA
wahr
01:14 01.01.2012.

Vecernji List kaze privedeno 60 ljudi BBC kaze \" a dozen \". a dozen bi bilo oko desetak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije