Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Italija

U milanskoj zračnoj luci nastala panika zbog pucnjave

Malpensa
21.02.2011.
u 13:56

Nije riječ o terorizmu, odmah je obzanila talijanska policija, već jednostavno o ljubomori.

RIM – Panika je nastala u milanskoj zračnoj luci Malpensa, gdje je jedan Tunižanin automobilom uletio kroz stakla na prostoru check-ina prvog terminala. Nije riječ o terorizmu, odmah je obznanila talijanska policija, već jednostavno o ljubomori.

U automobilu uz  42-godišnjeg Tunižanina bili su žena Talijanka i troje djece. Čini se da su se supružnici posvađali pa je Tunižanin je izgubio nadzor nad automobilom kojim je udario u stakla na ulazu u zračnu luku. Tunižanin je imao nož, a jedan ga je policajac ranio u nogu. Pucnjava je prouzročila paniku među putnicima u zračnoj luci.

Zračni je promet bio zaustavljen. Predsjednik tvrtke koja upravlja zračnom lukom Giuseppe Bonomi isključio je mogućnost da je riječ o terorističkom činu. Tunižanin je, navodno, pokušao zaustaviti ženu koja ga je htjela, čini se, ostaviti.  

Ključne riječi

Komentara 3

KU
kukuriku
18:51 21.02.2011.

Taljani \"obozavaju\" Tunezine i Marokine....

OB
-obrisani-
16:55 22.02.2011.

juris muslimani heheheeheheheheehe

OB
-obrisani-
13:31 23.02.2011.

Hebi ga... Ne mozes znati koje su namjere... Ali stvarno putovati zrakoplovom posdtala je nocna mora! Na Plesu vise policije nego putnika. To me ne cini sigurnijim. Jer glupi policijoti nemaju sta radit pa zayebavaju posten narod...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije