Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Švercao i prijetio

U Mercedesu pokušao prošvercati 538 kilograma junećeg mesa

Klaonica
Darko Gorenak
27.07.2011.
u 15:57

Svi ste vi kukavice. Imam jake veze i tko vas j..., kazao je 23-godišnji Ante G. iz BiH.

Nakon što je iz BiH u Hrvatsku pokušao prošvercati 538 kilograma junetine, policija je uhitila 23-godišnjeg Antu G. Presreli su ga u blizini graničnog prijelaza Slivno i u Mercedesu koji je vozio pronašli golemu količinu mesa.

Kako je propisana nosivost vozila oko 450 kilograma, postojala je opasnost da se pod tolikom količinom mesa Mercedes raspadne. Ali to nije uplašilo Antu. Pobjesnio je kad je shvatio da mu šverc neće uspjeti. Počeo je vikati na policajce i prijetiti im.

– Nisu mene ni specijalci vezali. Sve ću vas riješiti automatom kako i inače rješavam svoje probleme, i to iza ćoška, kad padne noć. Svi ste vi kukavice. Imam jake veze i tko vas j... – kazao je. I zaradio kaznene prijave zbog šverca i prijetnji policajcima.

Komentara 7

OB
-obrisani-
18:38 27.07.2011.

> pa ovaj članak upisuje ukratko hrvatsku \"ekonomiju\" jede se \"pršut\" sušen u mađarskoj, slovenske konzervirana riba, španjolsko povrće itd..itd..i od tehnikalija i tekstila sve se svodi na preprodaju kineskog bofla ah da..pojedemo i pokoji šleper mjesečno govvedine stare 20tare 20 g jer je u uniji jeftinije to pokloniti hrvatskim feudalcima nego legalno zbrinuti u kafileriji baš sam sretan zemlja blagostanja i sreće *adezejci duboko vam hvala

DU
Deleted user
18:39 27.07.2011.

Pa kad i jesu kukavice. Što ga nisu malo pretresli, oduzeli robu, auto s kojim je švercao, a za prijetnje ga malo propustili kroz šake - tek toliko da shvati neke stvari.....

FE
Felicijen
17:55 27.07.2011.

Sad će u mesnicama poskupiti junetina....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije