Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori u SDP-u

U Međimurju izgubio Milanovićev kandidat

mladen novak
Vjeran Žganec-Rogulja/VLM
20.10.2013.
u 21:07

Na izbore je izašlo 723 od 1149 članova, a Novak je, prema prvim informacijama, dobio povjerenje 462 člana.

Mladen Novak (53) iz Slakovca u općini Nedelišće novi je predsjednik međimurskog SDP-a. Uvjerljivo je, s dvjestotinjak glasova razlike, pobijedio mlađeg protukandidata, čakovečkog gradonačelnika Stjepana Kovača (37). Novak je predsjednik Skupštine Međimurske županije. Uspješan je poduzetnik, vlasnik informatičke tvrtke, a po struci je dipl. inžinjer građevine.

Na izbore je izašlo 723 od 1149 članova, a Novak je, prema prvim informacijama, dobio povjerenje 462 člana. Zanimljivo je da je S. Kovač prije izbora na konferenciji za novinare izjavio da ima podršku stranačkog vrha iz Zagreba, kao i povjerenika SDP-a u Međimurju Ivana Perhoča, no to mu očito nije bilo dovoljno za pobjedu.

Nije mu pomoglo ni to što je čakovečka SDP-ova organizacija, koja ga je kandidirala, najbrojnija u Međimurju, s trećinom ukupnog broja članova.

>>SDP-ovci će izborom novog šefa pokazati što misle o Milanoviću

>>Biljana Borzan ostaje na čelu SDP-a Osijek

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije