Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sinoć oko 19 sati

U masovnoj tučnjavi na Borongaju troje maloljetnika ozlijeđeno, a privedeno je 17 osoba

tučnjava u Maksimiru
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
19.05.2014.
u 12:11

Policijski službenici izvijestili su da su tri maloljetne osobe zadobile tjelesne ozljede, oštećen je jedan ugostiteljski objekt te jedno službeno policijsko vozilo.

Ukupno 17 osoba je privedeno, od čega tri maloljetnika, a zbog sprječavanja bijega i savladavanja otpora, nad četiri osobe uporabljena su sredstva prisile – tjelesna snaga i sredstva za vezivanje nakon što je sinoć oko 19 sati na području Borongaja i Volovčice izbila masovna tučnjava.

Policijski službenici izvijestili su da su tri maloljetne osobe zadobile tjelesne ozljede, oštećen je jedan ugostiteljski objekt te jedno službeno policijsko vozilo.

Podsjetimo, masovna tučnjava između pedesetak ljudi u kojoj su osim udaraca letjele i baklje te različiti predmeti popračene gromoglasnim huktanjem izbila je u nedjelju oko 19 sati, a na mjesto događaja ubrzo je stigla i policija kako bi spriječili daljnji sukob.

Policija  moli sve građane koji raspolažu korisnim saznanjima o ovim događajima da se jave policiji.

>>Borongaj: Masovna tučnjava između 50 i 100 navijača

 

Komentara 3

SU
sumar
13:59 19.05.2014.

zašto se policija miješa ,samo opkoliti i čekati završetak posle samo pobrati šta ne može hodati.

BO
bosutska
15:06 19.05.2014.

Evo radne snage za kamenolom

OL
olrajt
20:20 19.05.2014.

roditelji!!!!!.....gdje su vam djeca!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije