Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob kod ribnjaka

U masovnoj tučnjavi mladić pucao iz plinskog pištolja, a onda vrijeđao policajce

Dvostruko ubojstvo u Puli, sin ubio majku i oca
Sasa Miljevic/PIXSELL
07.03.2022.
u 09:52

U tučnjavi su lakše tjelesne ozljede zadobili 22-godišnjak i 28-godišnjak, koji su bili pod utjecajem alkohola. Nakon toga je 20-godišnjak, također pod utjecajem alkohola od 1,22 promila, pucao iz plinskog pištolja te se s 22-godišnjakom i 28-godišnjakom udaljio u osobnom automobilu.

Kod ribnjaka u Trenkovu nedaleko od Požege u noći sa subote na nedjelju došlo je do masovne tučnjave tijekom koje je 20-godišnji mladić čak zapucao iz plinskog pištolja.

Kako se navodi u priopćenju Policijske uprave požeško-slavonske, u nedjelju 6. ožujka oko 3.10 sati došlo je do verbalnog i tjelesnog sukoba u kojem je sudjelovalo više osoba. U tučnjavi su lakše tjelesne ozljede zadobili 22-godišnjak i 28-godišnjak, koji su bili pod utjecajem alkohola. Nakon toga je 20-godišnjak, također pod utjecajem alkohola od 1,22 promila, pucao iz plinskog pištolja te se s 22-godišnjakom i 28-godišnjakom udaljio u osobnom automobilu prema mjestu Biškupci, gdje su ih zaustavili policijski službenici.

U vozilu je pronađen plinski pištolj, dok je 22-godišnjak prilikom postupanja omalovažavao i vrijeđao policijske službenike.

Sva trojica su uhićeni, a kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su počinili prekršaje iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok je 20-godišnjak počinio i prekršaj iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Komentara 2

MO
modovisisajteMaraschino
14:34 08.03.2022.

alkohol, cajke i radodajke... potezanje pištolja na takvim mjestima je čist normalno.

DU
Deleted user
13:17 07.03.2022.

Pucao iz pištolja i vrijeđao policiju? Siguran sam da je pripadnik zlatne mladeži i član HDZ-a!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije