Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKONČANA POTRAGA?

U Kupi u Sisku pronađeno tijelo muške osobe

rijeka kupa sisak
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
1/3
03.09.2013.
u 12:24

Zasad nije poznato je li riječ o tijelu mladića koji je u nedjelju ujutro oko 4.10 sati skočio sa sisačkog Starog mosta

Policija je danas izvijestila kako je u Kupi pored Starog grada u Sisku pornađeno tijelo muške osobe. Zasad nije poznato je li riječ o tijelu mladića koji je u nedjelju ujutro oko 4.10 sati skočio sa sisačkog Starog mosta u Kupu i više se nije pojavio na površini vode.

Postoje svjedoci koji su vidjeli da je mladić skočio, a navodno je na mostu ostavio i neke osobne stvari. Kako je glasnogovornica Policijske uprave sisačko-moslavačke Natalija Mezak-Dolenčić priopćila na današnjoj konferenciji za novinare, pretpostavlja se da je riječ o Zlatku Šestaku (22) iz Stupna, čiji je nestanak prijavila majka.

Mladić je navodno u subotu, 31. kolovoza, otišao u Sisak na utakmicu i u provod, ali se više nije vratio. Već u nedjelju počela je potraga za tijelom mladića, što bi rasvijetlilo okolnosti stradavanja i njegovu sudbinu. Međutim, ni nakon dva dana traganja tijelo nije pronađeno, pa je za sada riječ samo o pretpostavkama.

>> U proteklih tjedan dana nestalo troje ljudi. Jeste li ih vidjeli?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije