Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZROK SMRTI NEPOZNAT

U kupaonici pronađen mrtav 25-godišnjak

Očevid ubojstva
Foto: Davor Javorović/PIXSELL, ilustracija
19.09.2017.
u 10:37

Policijski službenici na mjestu događa zapečatili su prostorije

U kupaonici u obiteljskoj kući u Zelendvorskoj ulici u selu Sračincu u Varaždinskoj županiji jučer je pronađen mrtav 25-godišnjak.

Liječnik iz Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije nije mogao utvrditi uzrok smrti, pa je po nalogu Županijskog državnog odvjetništva određena obdukcija u Općoj bolnici Varaždin.

Policijski službenici na mjestu događa zapečatili su prostorije i tijekom današnjeg dana obavit će se očevid koji će pokazati je li uzrok tragedije strujni udar, kako nagađaju u selu, ili nešto drugo.

Komentara 2

AR
Armagedon
11:08 19.09.2017.

Kupaonica je mjesto potencijalno opasno zbog vode i struje i sklisih pločica..... kćer mojih rođaka je izlazeći iz kade poskliznula se na tepihu i pala, lupila glavom te bila u komi i godinama se oporavljala...... ! Opreza nikad dosta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije