Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijevara
Povratak na članak

U kultnoj pivnici “skidali” podatke mušterija pa krivotvorili kartice

Konobar je, kada bi naplaćivao račun mušterijama za blagajnom restorana, provlačio njihove bankovne kartice kroz tzv. skimmer, napravu za “skidanje” podataka s kartičnih magnetskih zapisa, koji je direktor postavio.

Komentari 11

MO
modovisisajteMaraschino
23:39 04.03.2010.

Sigurnije kupovat na internetu kod kineza nego placat s karticom po restoranima...

VL
KR
kreont
21:44 04.03.2010.

Pogreška je u tome što su \"neke\" firme kao konzum i slične sebi dopustile dodatno scaniranje naših kartica. Da li je to legalno mogao bi isto istražiti ovaj novinar.

VL
TN
tamo-neka
17:29 04.03.2010.

pa da čovjek više ne povjeruje koliko poštenjačina oko njega...katastofa... mene samo zanima da li svi ti likovi iz gomile afera redovito farbaju bogu jaja za uskrs i prežderavaju se zaklanim životinjama za božić?...očigledno da da, pošto se vjera ua u boga i kršćanstvo svodi samo i jedino na to, a ostalih 363 dana - otmi, opljačkaj, udri, pregazi, ubi, zaj***, odj***, zažmiri, podmetni...

VL
OB
-obrisani-
20:50 04.03.2010.

tekovine stečen pripajanjem bosanskih brđana,nedavnom mi je upao u stan lopov s mercedesom i ukrao mi 15 kn..pali bi krv,pa sam pustio lopova..jebenih 15 kn,treba počet novi građanski rat..ništa nije napravljneo prije 20 g..apsolutno ništa

VL
OB
-obrisani-
23:27 04.03.2010.

Kad god uspjevamo u nekom sportu mnogi se prsaju da smo mala zemlja ali nas ima. Ćega to?????.Big Grin Kultna pivnica a gazda i konobari lopovi Big Grin. Hrvatska vlada puna afera. Nema tata do Hrvata, čast iznimno poštenim alili ih je nažalost ovdje jako malo. Trebat će nam još jedan rat da se riješimo lopova. Prilično ih se namnožilo.

VL
KA
karlo69
00:42 05.03.2010.

po 10 godina svakom! koji debili...očajni! htjeli se obogatiti. hahahaaa

VL
OB
-obrisani-
06:37 05.03.2010.

svakodnevna praksa je ovo u lijepoj našoj da ako nešto ne drpiš nisi lojalan građanin

VL
FE
feliks
13:48 05.03.2010.

Paradoksi Kako vidimo radi se o ljudima koji to opetovano rade i da su na slobodi. Njihova investiciona ulaganja u sudstvo očito daju rezultate.

VL
DR
dreamteam
15:19 05.03.2010.

Ukradi,prevari,nadmudri to su samo neke od stvari ostale iz \"zlatnog doba- snadji se druze\" .U ona vremena medjutim, za kriminal se je islo na Goli Otok.Danas, u jutro udju u policijsku postaju i poslije podne su vani.

VL
Avatar Patton
Patton
20:21 05.03.2010.

Hladno pivo, vruće pivo. Zbog pive netko u minus, anetko u \"Lepu\" :-)

VL
HB
HRVI.BOGEC
17:20 06.03.2010.

Neka mi požive svi kriminalci,kako u domovini tako u svjetu , vi ste moja braća i rođaci, vi ste misionari i u džet setu. niste dvolični ni licemjeri, nagrađujete podanike u dobrim djelima, neki su sudci, neki premijeri, mjesto vam je među anđelima vladate od beča do đevđelije,imate ideje, krivično i pravno, niko vašem poslu dorastao nije, i sve vam je do kosova ravno svim zakonima lekciju ste dali, od žandarmerije do vrhovne vlasti, nesmije ni dlaka da vam fali, zato imate sud časti iako vlada velika konkurencija, sve bitke biti će vaše, oni su samo siva eminencija, nemaju čim nit da vas plaše vaši zakoni za svakog su isti, nepomaže nepotizam ni stranačka sprega,vladali demokrati ili komunisti, . ruka pravde stići će ga

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.