Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijavljen Našičanin

U kućici za psa skrivao bombe i oružje

Ilustracija
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/2
24.03.2021.
u 12:39

Pronađena je veća količina oružja i eksplozivnih tvari

Pravi arsenal oružja otkrila je našička policija u - psećoj kućici. Kaznenu prijavu zaradio je 57-godišnjak, čiji su dom i okolne prostorije, pa tako i pseću kućicu, pretražili policajci proteklog petka u Našicama.

- Pregledom dvorišta u kućici za psa pronađena je veća količina oružja i eksplozivnih tvari, konkretno dvije antimagnetne mine, dvije ručne bombe, 10 elektro detonatorskih kapisli, 16 detonatorskih kapisli, pet metara sporogorećeg univerzalnog štapina, automatsku pušku AK-47, dvije SMB torbice s četiri spremnika, setove za čišćenje, bočice s uljem i tromblonskim nastavcima za automatsku pušku, 1000 komada streljiva raznog kalibra i spremnik za malokalibarski pištolj - naveli su iz PU osječko-baranjske. 

Ključne riječi

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
13:14 24.03.2021.

dokažite da nije pas sakrio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije