Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBAR ULOV POLICIJE

U kući na Savici našli mu 2,7 kg amfetamina, kokain, marihuanu, oružje...

Foto: PU zagrebačka
1/7
24.02.2021.
u 12:20

Prilikom pretrage, policajci pronašli su plinski revolver i zračnu pušku

Muškarac (32) sumnjiči se za zloporabu droge. Kako je priopćila zagrebačka policija sumnjiči ga se da je na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine amfetamina, kokaina, marihuane i  MDMA.

Drogu je potom skrivao, vagao i prepakiravao u kući na području Savice nakon čega je tako pripremljenu drogu dalje preprodavao na nezakonitom tržištu.

1/7

Pretragom kuće policija mu je našla 2703,3 grama  amfetamina pakiranog u četiri plastične vrećice, 19,5 grama kokaina pakiranog u tri plastične vrećice,  217,3 grama marihuane pakirane u četiri omota, 19 komada tableta droge MDMA, tri digitalne vage za precizno mjerenje mase s tragovima droge, predmete za pakiranje droge te novac za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge.

Također, prilikom pretrage, policajci pronašli su plinski revolver i zračnu pušku zbog čega je 32-godišnjaku izdan Obvezni prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

 

Ključne riječi

Komentara 1

BF
bf22
22:29 24.02.2021.

svaka čast policiji na trudu,ali dok za dilere ne bude minimalna zapriječena kazna barem 5 godina (bez mogućnosti ranijeg izlaska),ovakve akcije su uzaludne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije