Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTVRĐUJU SE SVE OKOLNOSTI

U kući nađena mrtva žena, muž završio na ispitivanju

policija
Foto: Robert Anic/PIXSELL/Ilustracija
1/3
03.09.2019.
u 16:22

olicija nije priopćila tko je našao tijelo koje je nakon očevida prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku radi obdukcije.

Mrtva žena nađena je u kući u Ulici Trupeljaki u Kašinskoj Sopnici, a neslužbeno se doznaje da je njezin suprug priveden na kriminalističko istraživanje. To vjerojatno znači da policija istražuje je li riječ o sumnjivoj smrti, odnosno o ubojstvu. Kako je priopćila zagrebačka policija tijelo je nađeno 2. rujna od 19.15 do 21.30 sati.

Policija nije priopćila tko je našao tijelo koje je nakon očevida prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku radi obdukcije. U policiji kažu da je kriminalističko istraživanje u tijeku te da se istražuju okolnosti smrti. Kažu i da će više okolnosti o događaju biti poznato kada policija završi s kriminalističkim istraživanjem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije