Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDOZVOLJENO POSJEDOVANJE

U kući držao 1700 komada streljiva

oružje
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/2
20.12.2019.
u 11:20

Policijski službenici PU varaždinske pronašli su u kući 43-godišnjaka pojačivač trzaja za jurišnu pušku, automatsku pušku, vojnu bajunetu...

Čak 1700 komada raznog streljiva i oružja pronašla je policija kod 43-godišnjaka koji je prijavljen za kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

 

U kući kojom se koristi, krim policajci PU varaždinske pronašli su pojačivač trzaja za jurišnu pušku, automatsku pušku s pripadajućim spremnikom za streljivo, vojnu bajunetu za automatsku pušku i oko 1700 komada raznog streljiva. 

Protiv njega će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

VIDEO Nesreća - Kamionetom u punoj brzini probio zid i uletio na terminal zračne luke

Ključne riječi

Komentara 5

AT
alojz.targus
11:43 20.12.2019.

Ako je Hrvat ,onda je sasvim opravdano ."Da sam ja netko" niti jedan Hrvat ne bi smio biti ne naoružan,barem dok postoje četnici.

DU
Deleted user
12:23 20.12.2019.

Zato smo goloruki dočekali četnike ( osim par lovačkih pušaka). Treba izglasati amandman u Saboru koji je identičan drugom Američkom Amandmanu. Kraj problema. Neće više biti niti blizu toliko ilegalnog naoružanja a MUP će imati evidenciju.

Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
11:59 20.12.2019.

U ovo doba. 🤔 ima logike. Sta ako nas opet oni preko..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije