Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAO NA GRANICI

U krovu passata našli mu 2080 kutija cigareta

cigarete, šverc
Arhiv VL/Zdravko Bičak
20.11.2010.
u 14:46

Utvrđeno je da je Ivica M. cigarete kupio u susjednoj BiH, a namjeravao ih je preprodavati po Splitu

Kaznenu prijavu zbog izbjegavanja carinskog nadzora zaradio je Ivica M. (25) iz Dusine. Policajci su kod Račve zaustavili passat makarskih oznaka kojim je upravljao.

Posumnjali su da krijumčari cigarete pa su mu pretresili automobil. U posebno preuređenom prostoru u krovu i dnu passata policija je našla 2080 kutija cigareta raznih marki.

Utvrđeno je da je Ivica M. cigarete kupio u susjednoj BiH, a namjeravao ih je preprodavati po Splitu. Cigarete je uspio prenijeti preko graničnog prijelaza “Mali Prolog”.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Aahz
Aahz
16:54 20.11.2010.

- \"Ma gospon policijot...kak ne razmete? Ja sam vam u biti stvarno strastveni pušač....\" - \' Ajd ne kenjaj lima, sa\'ćeš ti s nama u stanicu pa da vidimo kak si strastven...\'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije