Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krađa

U Krležinoj ulici u Vodicama ukraden bicikl

bicikl-novi
Arhivska fotografija
25.10.2010.
u 11:01

Vodičanin je ostao bez prometala vrijednog oko 3000 kuna. Nepoznati kradljivac bicikla će biti kazneno prijavljen.

VODICE - Vodičanin (37) navečer je parkirao svoj bicikl u Ulici Miroslava Krleže u Vodicama, a nešto kasnije tamo ga više nije pronašao. Kako navode policajci, nepoznati je počinitelj 37-godišnjem mještaninu otuđio bicikl, a nastala šteta procjenjuje se na oko 3000 kuna.

Nepoznati će kradljivac bicikla biti kazneno prijavljen, kažu u policiji.

Komentara 5

OB
-obrisani-
11:47 25.10.2010.

Meni su ukrali pumpu za pumpanje guma na biciklu, -vrijednu 117 KN a to niste objavili. Zašto, zašto, zašto?

OB
-obrisani-
11:17 25.10.2010.

Strašan zločin!!! Krakovi mafijaške hobotnice su doprli i do Vodica. USKOK i POSKOK moraju hitno reagirati. Ovakvi zločini potkopavaju same temelje naše države. Traba zanemariti sve drugo ( nezakonitu pretvorbu, korupciju i org.kriminal) i sve snage uposliti u raspekljavanju ovog krimena.

KA
katasteko
11:33 25.10.2010.

Slazem se da je ovo strasan zlocin,boze me sacuvaj ovakvih novina i novinara.Sutra ce napisati da je mis jebo kokos,a dovatijo kroz plot. Sljam partizanski naucio badave zivjeti,sto se tu moze?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije