Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija

U krađama 13-godišnjaci ali i 60-godišnjaci

krađa torbice
Arhiv VL
05.06.2010.
u 11:29

Umaška je policija provedenim kriminalističkim istraživanjem nad 60-godišnjim srbijanskim državljaninom utvrdila osnovanu sumnju da je počinio dva kaznena djela krađe.

Pulska policija je provedenim kriminalističkim  istraživanjem nad 22-godišnjakom  iz Pule utvrdila osnovanu sumnju da je počinio pet  kaznenih djela teške krađe provaljivanjem. Osnovano se sumnja da je u periodu od 6. veljače do 26. svibnja, te u mjesecu ožujku i prosincu prošle godine provalio u pet  osobnih automobila. Iz osobnih automobila je ukrao auto radio cd playere, mobitele, sunčane naočale i razni alat čime je oštetio vlasnike za oko sedam tisuća  kuna.  Protiv njega slijedi podnošenje kaznene prijave zbog kaznenog djela teške krađe  provaljivanjem redovnim putem.

Pulska policija je provedenim  kriminalističkim  istraživanjem nad 13-godišnjakom i 18-godišnjakom  iz Pule utvrdila osnovanu sumnju  da su  počinili dva  kaznena djela  teške krađe provaljivanjem. Osnovano se sumnja da su u Krležinoj ulici u Puli  oko ponoći  7. travnja  provalili u trgovinu i potom iz unutrašnjosti ukrali novac i cigarete, te 18. svibnja u Negirjevoj ulici provalili u osobni automobil iz čije su unutrašnjosti ukrali novčanik s novcem i osobnim dokumentima čime su  oštetili vlasnike za nekoliko stotina kuna. Protiv obojice slijeedi podnošenje posebnog izvješća nadležnom odvjetništvu za mladež redovnim putem.

Umaška je policija provedenim kriminalističkim  istraživanjem nad 60-godišnjim srbijanskim državljaninom utvrdila osnovanu sumnju da je počinio dva kaznena djela krađe. Sumnja  se da je 2. lipnja oko podneva u auto kampu u  Umagu  iz dvije kamp prikolice ukrao novac čime je oštetio dvojicu njemačkih državljana za nekoliko tisuća  kuna. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja  60-godišnjak  je uz  kaznenu prijavu priveden u Istražni centar Županijskog suda u Puli.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije