Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVORENA MLADA BRAZILKA

U košaricama grudnjaka bilo je ušiveno oko kilogram kokaina

Kokain
Tomislav Miletic/PIXSELL
07.07.2021.
u 07:56

Policija je vrlo vjerojatno imala dojavu da je netko u tom avionu tzv. mula, a brzo se pokazalo da su bili u pravu.

Zbog kokaina ušivenog u donje rublje iza rešetaka je završila 22-godišnja državljanka Brazila. Ona je 2. srpnja uhićena  na zagrebačkom aerodromu dr. Franjo Tuđman nakon što je izašla iz aviona koji je doletio iz Brazila.

Policija je vrlo vjerojatno imala dojavu da je netko u tom avionu tzv. mula, a brzo se pokazalo da su bili u pravu. Jer kod mlađahne Brazilke našli su kilogram kokaina koji je bio ušiven u košarice njezina grudnjaka.

Ona je kasnije istražiteljima ispričala da joj je samo rečeno gdje da drogu pokupi i kamo da je donese. Ispitana je u ODO-u u Velikoj Gorici, nakon čega joj je određen istražni zatvor zbog opasnosti od bijega. 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
08:55 07.07.2021.

Klasik, padne kila, prođe ih barem 10.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije