Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Summit Rusije, Irana i Turske o ratu koji traje već deset godina
Povratak na članak

U koronakrizi zaboravljenu Siriju u fokus je vratio Putin

Sirija je prije rata bila jedina zemlja na svijetu koja nije imala vanjskoga duga

Komentari 4

MP
miroslav.petkovic.7564
14:58 17.02.2021.

Da da sad vidimo dije istina.Tako je bilo i sa Libijom dvi zemlje koje nisu imale duga .Libija pravila polja od pustinje. Svatko ko je stupa u bracnu zajednici imao je stan plus pedeset tisuca dolara bespovratno Sta kazu prijatelji Sirije slomit razrusit .U Libiji vladaju divlja plemena.Kazu Rusi nasa greska sto se nismo umjesali u taj sukob i podrzali Gadafija.Sad nebi bilo izbjeglica u Europi.Hvala rusiji sto spasi Siriju i Asada turke treba protjerat iz Sir Libije. Sta kazu domaci Amerik.anci nigdi nikog u rupi

VL
Avatar peacemaker
peacemaker
18:26 17.02.2021.

Putler će obnoviti,izgraditi " još ljepšu i stariju Siriju".

VL
SI
sisavac
15:00 17.02.2021.

dal znate da ovo što izrael radi je teško kršenje svih međunarodnih normi. dal znate da si on uzima pravo preventivno djelovati protiv svih koji bi mu mogli jednom biti neka prijetnja. i da je takvo ponašanje jako opasno, jer ako jednog dana i sirija krene preventivno sve što joj je prijetnja uklanjati, kako ćete braniti svoj stav da izrael ima to pravo, bez da ga je itko napao, druge razarati i rušiti, a sad najednom drugi te iste argumente ne mogu koristiti. aha, mislite vi, izrael bi napadom na sebe dokazao daje bio u pravu. pa što izrael sad dokazuje? pa izrael je jedini tamo koji uzrokuje sve probleme. sirija? žrtva. al sirijci se vraćaju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.