Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STARA NEKOLIKO DANA

U kontejneru u Sarajevu pronađena živa beba!

beba
Shutterstock
02.01.2018.
u 17:10

U cijeli slučaj uključen je i Centar za socijalni rad.

U kontejneru u Sarajevu u nedjelju je pronađena živa beba stara tek nekoliko dana, potvrdila je za N1 glasnogovornica MUP-a Sarajevske županije Suvada Kuldija, prenosi Vecernji.ba.

Kako je potvrđeno iz MUP-a SŽ, pripadnik policije pronašao je bebu u kontejneru u ulici Koševo u sarajevskoj općini Centar i stavio je u automobil nakon čega je prevezena na Pedijatrijsku kliniku KCUS-a. U cijeli slučaj uključen je i Centar za socijalni rad. 

Ključne riječi

Komentara 5

FF
filip.filipovic23
17:23 02.01.2018.

Kako to da nema komentara??? A da je netko bacio psa ili mačku, razapeli bi tu osobu! Društvo ubija samo sebe!!

MI
mikk
07:13 03.01.2018.

Sreća pa ju je netko čuo....heroj mali!

NA
Narcis660
17:27 02.01.2018.

Ja nemogu shvatiti ljude monstrume...Placem dok citam i pitam se zar se ovako sta moze nazvati majkom??? Tuga i jad nista drugo.Svoje djete ides baciti u kontejner ni manje ni vise...Svoju krv i meso bacas kao smece...da si ga ostavila ispred kakvog doma crkve bolnice ...neznam ali znam da si IDIOT i dno dna.Nema opravdanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije