Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turizam
Povratak na članak

U kolovozu ostvaren rast u dolascima s tržišta Njemačke, Hrvatske, Slovenije i Poljske

Ostvareno više od 1 milijun dolazaka i 7.2 milijuna noćenja što je oko 70 posto lanjskog rezultata ostvarenog u istom razdoblju.

Komentari 2

Avatar EtTore
EtTore
13:26 11.08.2020.

Kad pocinje SEZONA?

VL
DU
Deleted user
12:34 10.08.2020.

Odlicno. Bolje tako, nego da su se obistinila pesimisticka ocekivanja. Putovao sam na more 01.08 i stvarno je bila guzva na ulasku u Lucko. Od Luckog do iza Karlovca nam je trebalo oko 3 sata. Na plazma nije bilo previse turista, ali da su bile prazne ne bi se mogle reci. Kod povrataka 08.08 guzve nije bilo. Sto se tice analiza tesko mi je prosuditi da li su tocne ili fiktivne. U Falkensteneru je bilo mnogo stranih gostiju s registracijama iz D, A, CZ, PL i SLO. Oni su govorili Njemacki ali dok si ih prisluskivao govorili su Hr, ili recimo Bosnjacki, a narocito su dobro govorili ako si stajao pred sankom pa ih bocnes da ne razumiju Hrvatski jezik. Ne moze se reci da Austrijanaca i Nijemaca nema ali ne vjerujem da su u toliko velikom broju, bez obzira na njihove registracije. Mentalitet odmah mozes prepoznati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.