Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predviđanja budućnosti
Povratak na članak

"U koliko sati počinje smak svijeta, molim?"

Ove godine nije izbio Treći svjetski rat, a Zemlja se i dalje okreće. Vidovnjaci i astrolozi su svašta predviđali no najveći dio toga se ipak nije ostvario, utvrdilo je Društvo za znanstveno istraživanje paraznanosti.

Komentari 3

DE
demian10hesse
13:44 29.12.2015.

Samo se nek zezaju ovi iz GWUP-a. Nisu još na pravog vidovnjaka natrčali . Evo , ja na primjer vidim da će ih kuga i kolera izbrisati sa lica zemlje , i to uskoro , ako ne uplate koje perce na moj rn. Žiro ili tekući , svejedno . Dakle , neka požure da izbjegnemo katastrofu .

VL
MA
marinbarin
13:46 29.12.2015.

Mnogi analiticari smatraju da je 3.svjetski rat de facto vec poceo. Sukob u Siriji ima sve elemente svjetskog rata. A to sta nam ne lete metci oko usiju ne znaci da rat ne postoji.

VL
Avatar istovari
istovari
13:14 29.12.2015.

"Šarlatan, vidjelac ili šaljivđija".... možda katolik?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.