Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVO INOZEMNO PUTOVANJE
Povratak na članak

Biden na europskoj turneji: 'U ključnom trenutku povijesti moramo obraniti demokraciju'

Ovo je prvo inozemno Bidenovo putovanje u svojstvu predsjednika i on ga koristi za obnavljanje savezničkih veza

Komentari 14

MP
miroslav.petkovic.7564
20:40 10.06.2021.

E moj Bidene lupas li lupas.Jelii cuja sinoc sta je Vladimirovic reka. Ti se ne mozes odrec jednopolarnog svjeta.A vise polarni je stvoren..Sinoc Vladimir kaze preko crvene linije nikom vise nema pric.Pa ko voli nek izvoli..Briga Rusa za tvoju demokracijuu vidimo je svaki dan na anerickin ulican....Jad i bjeda u Los Andelosu stotine tisuca ljudi spava u satorin.Kako je u drugin gradovin.Desetine mijuna bez zdrastvenog strava.

VL
Avatar GeniKameni
GeniKameni
22:03 10.06.2021.

"Predsjednik Biden želi da SAD predvodi demokratske zemlje, saveznike, partnere i prijatelje u obrani koncepta demokracije i u nadmašivanju suparnika u rješavanju izazova modernog doba"! Covjek koji je simbol najvece izborne prijevare u povijesti USA, koji glasace za svog konkurenta naziva "unutarnjim teroristima", koji uz pomoc medija i drustvenih mreza uvodi najcrnju diktaturu i cenzuru u povijesti covjecanstva... "puca" na poziciju lidera demokratskih zemalja! I u tom procesu zeli diskreditirati, usutkati na sve moguce nacine ukljucujuci i zatvorske kazne, sve one koji razmisljaju svojom glavom i shvacaju sto se u svijetu dogadja i kamo sve ovo vodi. On je mnogo vise vostana figura, ili u najboljem slucaju kazalisna lutka koja igra onako kako mafija duboke drzave vuce konce, nego lider nekakvog imaginarnog "demokratskog" svijeta. Vidim da vise ne nosi brnjicu da ga zastiti od fantomskog opasnog virusa! Nuremberg 2021 vas ceka... i dementnog klauna, i ovog zutog masonskog kriminalca, i mnoge druge "demokrate"...

VL
Avatar southman
southman
21:31 10.06.2021.

Demokracija što je to ??

VL
SI
sisavac
10:38 11.06.2021.

što ne uvode demokraciju u saudijskoj arabiji, bahrejnu, emiratima, kuvajtu... dal je demokracija ne priznati rezultate izbora gdje netko pobijedi sa 85%, a ti si predsjednik u sumnjivim okolnostima, jedva...? dal je demokracija, sloboda, kad zemlja nema slobodu suradnje sa kime želi, već joj se uvjetuje, prijeti, napada, sankcionira..? šteta da se europa daje u šake amerima, nakon ovog sastanka slijedi onaj famozni trgovinski sporazum, gdje će nacionalni sudovi izgubiti nadležnost nad sporovima država i korporacija, koji će moći presuđivati i suditi državama koje budu donosile zakone kojima će se zadirati u profite tih korporacija. nije sukob sa kinom i rusijom toliko eksponiran, niti stvoren, da iza ne stoje veliki interesi. kako bi vi ljude prisilili da prihvate ovo udruživanje, smanjivanje svojih sloboda, nadležnosti država, trošenje tolko novca za naoružavanje, a znate da u rat nećete ići jer bi to značilo kraj svega, kako bi ih vi prisilili da to prihvate ako nemate neku vatricu, psihozu, da ljudima kršite otpor..? nije ni korona iz neba pala, zapadni farmaceuti kako vidimo jako dobro zarađuju, a izvor svake krize je uvijek i nečijim interesima. interes vidimo. dal smo sposobni pronaći izvor?

VL
PP
penelope_pox
21:33 10.06.2021.

Pa to vam je ista i identicna politika kao u Donalda Trumpa. Vidi koliko je puta ponovio da ce platiti oni koji budu rusili zapadni demokratski sistem suverenih/nacionalnih i urednih i pravnih drzava. A to vam nema blage veze sa EU-ropskom unijom i njihovom fasistickom diktaturom gdje oni ruse tudje suverene /nacionalne drzave i pljackaju i poroljavaju tudje suverene narode . Ovo su vam dvije sasvim razlicite politike kao nebo i zemlja. Znate da je Adolfa Hilter Merkel odbila da sudjeluje na summitu G7 kada je Donald Trump organizirao i da je rekla da to nju ne zanima, posto ona masta o osvajacini svijeta i instaliranju jedne fasisticke diktature na globalnome nivou, zlocinica. Za one koji nisu razumljeli sto je Americki Predsjednik rekao, rekao vam je u brk da nema nista od 4.Reicha, pisi propalo i ovaj put!

VL
Avatar Čepiga.
Čepiga.
11:33 11.06.2021.

Za vrijeme rata je Joe Biden bi na strani Hrvatske. Zato ga pravoslavni trolovi ne vole.

VL
ZI
zionvernichter
20:59 10.06.2021.

Imperijalisticka gamad ,na kupu.Razradjuju buduce planove,za sirenje daljnje "demokracije" ,po svijetu.

VL
Avatar FutureGohanIV
FutureGohanIV
21:03 10.06.2021.

Biden zna što je velikosrpska hegemonija i kao takav ima podršku Hrvata, da li HDZea i Plekovića, sumnjam, ipak SDSS i Vučić su im drugovi za igru i đuskanje....

VL
DU
Deleted user
21:03 10.06.2021.

Obranit cete vi svoje dupe a ne demokraciju.j...m tebe i tvoje crnje

VL
TE
texviler
21:23 10.06.2021.

demokratski ste prisvojili sve cjepivo početkom cjepljenja

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.