Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAĐE I PROVALE

U Kaštelima ukrali laptope, a iz Audija u Zagrebu nekoliko stotina tisuća kuna

Novac/Ilustracija
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
10.09.2020.
u 15:07

Da mu je provaljeno u automobil, 46-godišnji vlasnik je shvatio dana poslije kada je provalu i prijavio policiju. Kazao im je da mu je iz vozila ukraden novac. Konkretnije nekoliko stotina tisuća kuna. Nije priopćeno zašto je toliki novac držao u vozilu.

Netko je tijekom noći na 9. rujna provalio u prostorije jedne ustanove  u Kaštel Lukšiću. Kako je priopćila policija, nakon što su lopov ili lopovi obili vrata, ušli su unutra te su ukrali više prijenosnih računala, televizor te drugu tehniku. U policiji kažu da je šteta 74.000 kuna te da su izvidi u tijeku dok se za počiniteljem(ima) traga.

Za počiniteljem koji  8. rujna oko 14 sati provalio u Audi čakovečkih tablica koji je bio parkiran u Kozarčaninovoj ulici na zagrebačkoj Peščenici, traga i zagrebačka policija. Da mu je provaljeno u automobil, 46-godišnji vlasnik je shvatio dana poslije kada je provalu i prijavio policiju. Kazao im je da mu je iz vozila ukraden novac. Konkretnije nekoliko stotina tisuća kuna. Nije priopćeno zašto je toliki novac držao u vozilu.

I dok se za tim počiniteljem još traga, u međuvremenu je uhićen 29-godišnjak kojeg se sumnjiči za krađu odjeće. Kako je priopćila zagrebačka policija, sumnja se da je 22. srpnja u 17.45  u jednoj trgovini  ukrao troje hlače i dvije  majice vrijedne 6075 kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije