Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
miro kovač
Povratak na članak

'U Karamarkovoj čestitki HNV-u nema ničega što je izrekao Komšić'

Želimo da Hrvati u BiH budu zadovoljni, imaju u njoj svoju državu i budu ravnopravni, a HDZ ih u tome podržava, pojasnio je međunarodni tajnik stranke

Komentari 11

FI
Fisherman
09:16 04.03.2015.

Ma cim Karamarka optuzuje neka udruga koja u svom imenu ima ime Fronta - svakom je jasno da tu udrugu vode Jugoslaveni.

VL
DR
drugPlenky
09:00 04.03.2015.

Nikolić i Komšić kritiziraju Karamarka?! Ceo region se udružio da pomogne Milanoviću ali nebu išlo drugari

VL
ŽU
žuti
09:17 04.03.2015.

Tragično je da naše novine, Hina to predvodi, na naslovnicama donose reakcije Komšićeva DF-a i SDP-a Bih-a, na navodni govor mržnje i mješanje u unutarnje stvari Bih-a, a nigdje nismo mogli pročitai što je u stvari Karamarko rekao u pismu podrške, ne HNV-u (Hrvatsko narodnom vijeće - Bošnjačka podvala Hrvatima ) , nego HNS-u (Hrvatskon narodnom Saboru). Partijskii spin podvaljuje Hinica, pokčerka Tanjug-a, a sve u cilju podrške Zokiju i poljuljanom ugledu SDP-a pred nastupajuće parlamentarne izbore u RH-a! Prozirno i diletanstski!

VL
Avatar mirica19
mirica19
11:17 04.03.2015.

Hrvat je Hrvat, bez obzira u kojoj državi živio!

VL
ĆA
ćaćaća
11:21 04.03.2015.

komšić je kao i nikolić u službi milanovićeve kampanje..svi oni imaju zajednički cilj "regijon" ali im sad karamrko smeta jer taj cilj potkopava...

VL
MX
MXLCLGTG
11:29 04.03.2015.

Neznam koliko se trebaju i raspravljati misljenja od jednog politicara na baterije kao komsic,druga stvar svi i u EU i SADeu pa i u okruzenju imaju svoje misljenje o BiH ali svi znaju sa ovakvim ustrojem sa ovakvim ustavom ta drzava ne moze funkcionirati niti ce funkcionirati a to dobro dodje ovim politicarima kova kao komsic jer u nekoj drugoj uredjenoj drzavi veliko je pitanje sta bi oni mogli raditi.

VL
Avatar whitesox
whitesox
13:35 04.03.2015.

ma komšić laže da je Hrvat!on je yu-go!i da želi dobro BiH nebi radio marifetluke skupa sa sda i sdp-om!izgubili smo sa ovim njihovim ofanzivama zadnjih 8god.to je nenadoknadivo!!

VL
MA
Manolo46
14:54 04.03.2015.

Inače, taj HNV je još u vrijeme rata djelovao kao izrazito antihrvatska organizacija. Puč Mesića i Manolića protiv Tuđmana počeo je kad je Mesić tom HNV-u napisao pismo i kad je htio nazočiti nekakvom njihovom skupu u svojstvu predsjednika Hrvatskog Državnog Sabora, čime bi im dao legitimitet, pa ga je Tuđman pozvao u svoj ured i izribao po ušima, otvoreno mu je rekao da on njega želi rušiti, a Mesić je tad, to je bilo u siječnju 1994. rekao: "Predsjedniče, ja nikad neću biti protiv politike HDZ-a i protiv tvog vodstva". Koliko je Mesić tada, a i inače govorio istinu, procjenite sami.

VL
SU
suprok
13:03 04.03.2015.

kako mislite izvuci zemlju iz krize a stranka HDZ vam je u minusu?

VL
MA
Manolo46
14:50 04.03.2015.

HNS-a a ne HNV-a. Sumnjam da je Kovač rekao HNV umjesto HNS, jer te emisije u slušaonici još nema. Prije će biti da su Paterovi u suradnji s Radmanovima namjerno posijali ovu zbrku. Razlika između HNV-a i HNS-a nije samo semantička. U HNV-u su oni koje je Raspudić, ne bez razloga, nazvao "daidžama", dakle kojekakvi Topići, Jeleči i slični koje 99% Hrvata u BiH smatra običnim izdajicama. HNS je nešto sasvim drugo. Osim toga, Sabor i Vijeće nisu istu čak ni na semantičkoj razini. Ja znam da nekom fali pojmova iz komunističkog saziva sabora gdje je bilo "vijeće općina" pa "vijeće udruženog rada" i slične socrealističke nebuloze, ali isto tako novinari nisu ti koji imaju pravo krivotvoriti elementarne činjenice.

VL
MT
milan.topola
09:24 04.03.2015.

Hahaha tako su i Srbi htjeli krajinu pa su sve izgubili.Tako da nije problem ako vas potjeraju braćo Hrvati iz bosne uvijek imate Zagreb i Hrvatsku.Jest da se u ratu gine,ali oni koji prežive dobrodošli su.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.