Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spašavanje gss-a

U kanjonu Velike Paklenice teško se ozlijedio alpinist iz Zagreba

hitna portal, rebro (1)
Sanjin Strukic/PIXSELL
28.04.2013.
u 17:14

GSS je u kanjonu Velike Paklenice u nedjelju spašavao alpinistički trojac iz Zagreba

Zadar - GSS je u kanjonu Velike Paklenice u nedjelju spašavao alpinistički trojac iz Zagreba, a jedan je alpinist teško ozlijeđen.

- Dva momka i jedna djevojka penjali su u Kuku od Paščetnice smjer Desno rebro gdje je D.S. (1967.) na trećem međusidrištu pao te zadobio višestruke ozljede glave, vrata, ruku. O nesreći je u 12.45 preko Centra 112 dojavila djevojka iz tog trojca, a cijela akcija je predajom ozlijeđenog Hitnoj medicinskoj pomoći završila u 14 sati. U akciji je sudjelovalo 10 članova HGSS Stanice Zadar, 2 člana GSS-a iz Sarajeva, a pomoć je pružilo i dvoje neozlijeđenih penjača iz tog trojca, istaknuli su iz GSS-a.

>> Psa spasili iz rupe duboke 8 metara, mještani nisu čuli za nju

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije