Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nestao prošli tjedan

U kanjonu Rječine pronađeno tijelo 72-godišnjeg muškarca

josipdol (1)
Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
18.03.2013.
u 11:03

Tijelo pokojnika prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci gdje će biti obavljena obdukcija da bi se utvrdio uzrok smrti

Mrtvo tijelo 72-godišnjaka pronađeno je u subotu prijepodne u kanjonu Rječine u blizini naselja Pašac. Kako je danas priopćila policija, riječ je o muškarcu koji je nestao s područja Viškova 11. ožujka.

Tijelo pokojnika prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci gdje će biti obavljena obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti. Policija utvrđuje okolnosti nestanka i stradavanja 72-godišnjaka.

>>U Okrugu Gornjem pronađeno tijelo Ive Miše, nestalog u siječnju?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije