Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pretučen nasmrt

U Kanadi ubijen gay aktivist, policija sumnja na zločin iz mržnje

'Hooded policemen walk next to the building where self-professed Al-Qaeda militant Mohamed Merah, 23, was living on March 23, 2012  in Toulouse, southwestern France. French police today prolonged the
'JEAN-PIERRE MULLER'
18.04.2012.
u 19:57

Raymond Taavel (49) pretučen je nasmrt nakon što je pokušao zaustaviti tučnjavu između dvojice muškaraca

Policija u kanadskom gradu Halifaxu istražuje smrt gay aktivista Raymonda Taavela (49) koji je pretučen nasmrt, piše Huffington post. Nije isključena mogućnost da je muškarac ubijen zbog svoje seksualne pripadnosti.

Istražitelji kažu da je Traavel napadnut kada je pokušao prekinuti tučnjavu između dvojice muškaraca u središtu grada.

– Postoje nagađanja da je ovo zločin iz mržnje – kazao je Brian Palmeter, glasnogovornik policije grada Halifaxa.

– Budući da nemamo puno detalja o ovome slučaju, istraga je još uvijek u tijeku. Policija je razgovarala s brojnim očevicima i pokušavamo otkriti motiv ubojstva – dodao je.

Traavel, inače zaposlenik Shambhala Sun magazina, ubijen je ispred Menz bara. Nakon ubojstva, policija je uhitila jednog muškarca i privela ga, no motivi ubojstva još se istražuju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije