Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUMANITARNA AKCIJA

U kampanji „Nisi sama – ideš s nama!“ prikupljeno je preko 125.000 kuna

Foto: NISMO SAME
1/3
05.02.2019.
u 13:20

Druga kampanja Udruge NISMO SAME završila je na Svjetski dan borbe protv raka. Kampanju su podržale i brojne poznate osobe među kojima su bile Renata Končić Minea, Lorena Nosić, Lea Mijatović, Pamela Ramljak, Lara Larissa Antić te Kristina Vukas.

Udruga žena oboljelih i liječenih od raka NISMO SAME tijekom dva mjeseca kampanje „Nisi sama – ideš s nama!“ prikupila je 125.120,55 kuna što će osigurati novih 1000 besplatnih povratnih vožnji taksijem do bolnice i natrag za žene oboljele od raka koje se liječe u zagrebačkim bolnicama. Humanitarnu akciju Udruge koja je trajala od 2. prosinca 2018. do 4. veljače podržalo je više stotina pojedinaca i tvrtki iz svih krajeva Hrvatske.

Od 14. ožujka 2018., kada je projekt startao, do danas uslugu je koristilo 105 bolesnih Zagrepčanki, a četiri korisnice projekta nažalost su izgubile bitku s bolešću. Snažnu podršku projektu i ovoga je puta pružio Ured za socijalnu zaštitu i osobe invaliditetom Grada Zagreba koji je sufinancirao kampanju s 20 tisuća kuna.

Kao i u prošloj kampanju i ovoga puta sve je najviše dirnula podrška najmlađih. Učenici iz 1. c razreda Elektrotehničke škole Split u znak potpore svojoj razrednici koja je i sama preboljela rak odrekli su se dijela džeparca i donirali ga za projekt prijevoza žena na kemoterapiju. 

„Vjerujemo da je svima koji su nas poduprli najveća nagrada osjećaj da su nekome pomogli. To je i nama čitavo vrijeme pokretač. Hvala vam u ime svih žena koje koriste ovu uslugu. Ispunili ste naša srca“, poručili su iz Udruge.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije