Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽEN NASILNIK

U kafiću ga nekoliko puta udario šakom u glavu pa zaprijetio: Ubit ću te!

Čaše i šalice u kafiću
Dubravka Petric/PIXSELL
17.02.2021.
u 07:45

Incident se dogodio u rujnu u blizini Šibenika

Muškarac (66) optužen je za prijetnju, a optužnicu je protiv njega podiglo Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku. Tereti ga se da je 3. rujna 2020. u 16,15 sati, u ugostiteljskom objektu u blizini Šibenika, nekoliko puta šakom u glavu udario oštećenika.

- Ubit ću te! - pri tome mu je vikao.

Nakon što ga je udario šakom u glavu, pokušao je na njega i fizički nasrnuti no u tome su ga spriječile osobe koje su bile u kafiću. Dok su te osobe sprječavale napad na oštećenika, 66-godišnjak mu je ponovo zaprijetio da će ga ubiti. 

Ključne riječi

Komentara 2

GO
goriodgorijeg
08:10 17.02.2021.

A kaj je oštećenik temfal mu ženu? Kolko let pa ma optećenik?

GA
GandalfovBrat
08:10 17.02.2021.

što li je tek radio kad su kafići bili zatvoreni?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije