Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne prestaje padati
Povratak na članak

U Južnoj Koreji 32 osobe poginule zbog odrona i obilne kiše

Oko 40 centimetara kiše po četvornom metru palo je u proteklih 17 sati u Seulu, a očekuje se da će pasti još 25 centimetara

Komentari 2

OB
-obrisani-
21:22 27.07.2011.

U Južnoj Koreji 32 osobe poginule zbog odrona i obilne kiše ................ Kad se nedavno potopio brod u Rusiji onda su zlobnici napadali sav ruski slavenski narod, rusku drzavu pa cak i Vladimira Putina. Pukim slucajem nisu otisli tako dalekoo da napanu i Dostojevskog. . Ljudska zloba i pokvarenost u nasladjivanju kad je nesreca nema granica sve s svrhom da se jedan narod zakoci a drugom narodu prostru po tapetu mogucnosti.

VL
XX
XXXX2011
11:57 28.07.2011.

Uzasno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.