Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA U TIJEKU

U jezeru Šoderica pronađeno tijelo: Potvrđeno kako je riječ o Andriji Čoligu

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL/PU Koprivničko-križevačka
1/6
23.09.2019.
u 18:11

Tijelo su oko 14h pronašla dvojica ribiča

Muškarac pronađen u ponedjeljak u 14.12 sati na jezeru Šoderici je nestali ribič Andrija Čolig (65) iz Koprivnice, neslužbeno nam je potvrđeno iz policijskih izvora.

Njegovo tijelo pronađeno je kako pluta na površini jezera četiri dana nakon nestanka. Opazili su ga ribiči i odmah dozvali policiju koja je dežurala na tom dijelu jezera.

Tijelo je pronađeno na suprotnoj strani obale na kojoj je u petak pronađen čamac. Ronioci i pripadnici HGSS-a temeljito su pretraživali dno jezera na kojem je bio čamac, ali bez uspjeha.

Pretpostavlja se kako je nesretni ribič iz nepoznatog razloga iz čamca ispao na dijelu obale gdje je danas pronađeno tijelo.

Na mjestu pronalaska tijela tijekom poslijepodneva bila je policija, mrtvozornica, državni odvjetnik i rodbina nesretnog čovjeka.

Komentara 2

AB
abendblatt
16:41 23.09.2019.

OVO je dobro, ukoliko je pronadjeni Andrija Colig, potraga za Colikom bit ce obustavljena, jako pametan novinar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije