Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA USKRS

U jezeru kod Varaždina utopio se Filipinac; na tijelu nema tragova nasilja

Nova policijska vozila na ulicama Šibenika
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
02.04.2024.
u 12:46

Zamjenica županijske državne odvjetnice u Varaždinu zatražila je obdukciju radi utvrđivanja uzroka smrti

Četrdesetosmogodišnji muškarac koji se u nedjelju navečer utopio na kupalištu kod Varaždina državljanin je Filipina, a mrtvozornica je utvrdila da na njegovom tijelu nema tragova nasilja, priopćila je policija u utorak.

Filipinac se utopio u nedjelju oko 18.20 sati na kupalištu u Trnovcu Bartolovečkom, a na mjesto događaja izašli su varaždinski vatrogasci koji su pregledom jezera, na udaljenosti od oko 10 metara od istočne obale, pronašli njegovo tijelo.

Na mjesto nesreće izašla je i mrtvozornica koja je pregledom tijela utvrdila da nema tragova koji bi upućivali na postojanje kaznenog djela. Zamjenica županijske državne odvjetnice u Varaždinu zatražila je obdukciju radi utvrđivanja uzroka smrti, a tijelo utopljenika prevezeno je na Odjel za patologiju Opće bolnice Varaždin.

VIDEO Mladić Mercedesom sletio u more u Zadru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije