Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Leci na naplatnim postajama
Povratak na članak

U jeku turističke sezone akcija protiv trgovanja ljudima - Dajmo im priliku za spas

Turistička sezona, produljeni vikendi, praznici, sportski događaji, zabavne i kulturne manifestacije zbog masovnih kretanja tranzitnim koridorima u pravilu stvaraju veće prilike za trgovce ljudima, koji izgubljeni u masi pokušavaju neometano prevesti osobe do krajnje destinacije, odnosno odredišta eksploatacije žrtava.

Komentari 1

OB
Objektivno...
15:35 24.07.2014.

Imam jedan sličan letak crne boje o trgovini ljudima koji su zajednički provodili jedna slavonska Policijska uprava što mi je još i razumljivo, ali i jedan slavonski Crveni križ iz istog tog grada!? Gdje je sada CK na ovom letku? Rikverc? Ili su se umjesto spriječavanja trgovanja ljudima kako je najavljeno prešaltavaju za prikupljanje pomoći po recepcijama jadranskih hotela... E to me baš zanima kako će se to konvertirati iz recimo japanskih jena u naše kuniće? Te tečajeve ne može pratit dragi Bog, a ne ovaj Linićev šegrt Hlapić koliko god širokokutno prati financijsku situaciju u zemlji... A možda je baš u tome i draž?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.