Povratak na članak

U jeku turističke sezone akcija protiv trgovanja ljudima - Dajmo im priliku za spas

Turistička sezona, produljeni vikendi, praznici, sportski događaji, zabavne i kulturne manifestacije zbog masovnih kretanja tranzitnim koridorima u pravilu stvaraju veće prilike za trgovce ljudima, koji izgubljeni u masi pokušavaju neometano prevesti osobe do krajnje destinacije, odnosno odredišta eksploatacije žrtava.
Objava 24. srpnja 2014. 110 prikaza
Popularni
 • Popularni
 • Najstariji
 • Najnoviji
Komentara 1
 • Objektivno...:

  Imam jedan sličan letak crne boje o trgovini ljudima koji su zajednički provodili jedna slavonska Policijska uprava što mi je još i razumljivo, ali i jedan slavonski Crveni križ iz istog tog grada!? Gdje je sada CK na ovom letku? ... prikaži još! Rikverc? Ili su se umjesto spriječavanja trgovanja ljudima kako je najavljeno prešaltavaju za prikupljanje pomoći po recepcijama jadranskih hotela... E to me baš zanima kako će se to konvertirati iz recimo japanskih jena u naše kuniće? Te tečajeve ne može pratit dragi Bog, a ne ovaj Linićev šegrt Hlapić koliko god širokokutno prati financijsku situaciju u zemlji... A možda je baš u tome i draž?

  15:35 24. 7. 2014.
 • Recite što mislite!

  Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.