Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog alkohola

U jednoj noći policija isključila iz prometa 47 vozača

'21.03.2012., Sibenik - Policijska palica za zaustavljanje, stop policija, ilustracija.  Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
18.06.2012.
u 15:29

Najviše alkoholiziranih vozača bilo je na području Osijeka, zatim slijedi Đakovo, Donji Miholjac, Baranja, Našice, a najmanje vozača pod utjecajem alkohola bilo je na području Valpova

Na području PU osječko-baranjske tijekom noći i jutra sa 16. na 17. lipnja policija je tijekom nadzora prometa zabilježila ukupno 47 osoba koje su upravljale vozilima u alkoholiziranom stanju. Zaustavljeno je 308 vozila te je utvrđeno 87 prekršaja.

Najviše alkoholiziranih vozača bilo je na području Osijeka i to njih 14, slijedi Đakovo sa 11 vozača, Donji Miholjac sa osam, Baranja sedam, Našice pet, a najmanje vozača pod utjecajem alkohola bilo je na području Valpova.

Iz prometa su zbog alkohola isključene i četiri vozačice, a najveću koncentraciju imala je 30-godišnja Osječanka kod koje je izmjerena koncentracija alkohola u organizmu u iznosu od 1,01 promila. S apsolutno najvećom koncentracijom alkohola od 2,37 promila zatečen je 63-godišnji biciklist s područja Donjeg Miholjca.

Komentara 1

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
17:42 18.06.2012.

Hm I sad ti budi pametan. Ženu ****o sa 1,01 promila, što je oko tri pive, a suludi deda koji ne vidi i ne čuje na neosvijetljenom biciklu drven sa 2,37 promila. I kad ova gore spomenuta, ne daj bože bože pregazi dedu, ispast će ona ubojica a deda žrtva. Mislim da policija previše maltretira vozače na granici, a oni ludi i samoubojice koji ni ne staju, - su pošteđeni statistike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije