Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
crna točka

U izravnom sudaru kod Novske ozlijeđene tri osobe

prometna (1)
Foto: Željko Gašparović/VL
1/3
11.01.2011.
u 09:27

Na Ladu koja se kretala iz smjera Novske udario je Audi iz suprotnog smjera

U prometnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 8 sati kod Novske ozlijeđene su tri osobe. U sudaru Lade Nive, kutinskih registracijskih oznaka u vlasništvu novljanske Vodoprivrede, ozlijeđen je vozač I. S. star 28 godina, inače zaposlenik te tvrtke, i Audija u kojem je stradala vozačica M. J. i njena kćer iz Starog Grabovca.

Nakon pružene prve pomoći na mjestu nesreće, u čemu su sudjelovala dva tima liječnika i vatrogasci iz Novske, ozlijeđeni su kolima novljanske Hitne pomoći prevezeni u pakračku bolnicu. Na Ladu koja se kretala iz smjera Novske udario je Audi iz suprotnog smjera, koji je nakon što se na cesti okrenuo, završio u odvodnom kanalu.

Samo prije dva dana na istome mjestu, prije naselja Stari Grabovac, sudarila su se dva vozila u kojima su ozlijeđena oba vozača. Mještanin Nikola Pranjić, čija se kuća nalazi u neposrednoj blizini, među prvima je priskočio u pomoć. Kaže da je ovo još jedna nesreća u nizu na ovom dijelu županijske ceste.

– Posebno je opasno kada je cesta mokra, a i magla je smanjila vidljivost. Vozače bi trebala, osim oznaka za zavoj, upozoravati i znak „crne točke“ na prometnici, rekao je Nikola Pranjić.

Uzroke nesreće još utvrđuju djelatnici Policijske postaje Novska.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
13:34 11.01.2011.

Bome ovdje je Lada Niva izašla kao pobjednik

JA
javno
13:55 11.01.2011.

E U ropa 2032 gospodnja godina ,,,,,savezna HRVATSKA ( pet slobodnih REGIJA ) ima trenutacno 2 345551 stanovnika sa jakom tendencijom u stalnom opadanju. Izvorno stanovnistvo hrvati po kojima ta hrvatska ima ime cine nekih 49 posto stanovnistva. Da bi se stabilizirala postojeca brojka stanovnistva cine se veliki napori za nove uvoze ljudstva iz arapskih i azijatskih podrucja. to domace musko stanovnistvo boluje od neizljecive bolesti POTENCIJE a zensko od neplodnosti (koja se uzrokuje velikom sekiracijom za zaradu novca) za napomenuti je da se malo nakon stapljanja hrvatske u E U ropu ogroman dio pucanstva raselio sirom UNIJE u potragu za eurima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije