Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sirijski državni mediji:
Povratak na članak

U izraelskom napadu na središnju sirijsku regiju ubijeno dvoje civila

Izraelska strana zasad nije komentirala taj slučaj.

Komentari 3

HO
homophob
14:04 25.11.2021.

Za civilne zrtve su krivi Sirijci! Oni su, prema vlastitom priznanju, oborili projektile IZNAD civilnih objekata i normalno da je eksplozivno punjenje palo na civile! Izraelci nisu gadali civile nego vojne ciljeve a dase sirijci isli to obarat - stititi iranske vojnike a potamanili svoje civile pa im je sada Izrael kriv.

VL
SI
sisavac
09:32 25.11.2021.

pa valjda će netko priznati da i sirija ima pravo na obranu, i sprečavanje prijetnje. nije valjda da ćemo priznati da to pravo ima samo izrael. ako ima, onda se prestanimo kreveljiti, i kažimo da i dalje sila vlada, da međunarodna pravila ne postoje za velike, i tako se ponašajmo. znači, kad donosimo odluku o kupovini aviona, jasno kažimo da moramo kupiti ovo i ono.

VL
SO
Sotona
15:41 24.11.2021.

Zašto to radi Izrael smo zato da bi dokazao da on ima to pravo i da Amerika i cijeli NATO nisu dovoljno izbom bali tj. odradili posao za njih, pa eto oni to onako usput, malo opale. A sa drugeuge strane i Putin nje tamo samo da se slika i sretan da ga Izrael ne odalami i da mora i dalje da čuti tamo. Isto kao i što gleda nemoćno kako mu dovlače neprestano rakete a i drugo super naoružanje u Ukrajinu kad se boje Putina; znamo imaju pravo a i mnoštvo prijatelja i saveznika koji su svjesni kako se treba raditi ! Jer je Putin dobar ali i jaka kukavica ! I sad nema izbor kad je pustio Ukrajinu da mu bude velika Kuba ali koju ne može više nikako spriječiti smo da kuburi i gleda da s tajno i trajno naoružavaju jačaju kao Izrael. Konačno I pobijediti ih više ne može jer oni su kao 300 Afganistana smo daleko ubitačniji... Isto i Kinezi popušili misleći da je bitno da se grade a naoružanje da zaostaje ....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.