Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždin
Povratak na članak

'U Ivekovo vrijeme se delalo. Prešel bu i u drugom krugu'

Varaždinci su podijeljeni u vezi s povratkom Ivana Čehoka, a sa zanimanjem će se pratiti i formiranje snaga u Gradskom vijeću

Komentari 19

DU
Deleted user
13:34 23.05.2017.

Tako to biva kad sitni novinari jeftinih urednika iznajme medije za potrebe političke konkurencije, oblate konkurenta i misle - to je to, sad je pokojni. Narod ipak nije toliko glup da vjeruje medijima.

VL
Avatar bujica
bujica
12:14 23.05.2017.

Obrij se konačno!

VL
Avatar MarkoHR
MarkoHR
14:27 23.05.2017.

Novi gradski bazeni, stotine izgrađenih POS-ovih stanova, socijalni stanovi, Slobona zona, zona male privrede, poduzetnički inkubator... Sve ovo nabrojeno samo je dio zasluga velikog Ivana Čehoka... A iza njega opća postoš, stagnacija i strmoglavi pad. Otjerani investitori, masovno uhljebljivanje stranačkeke klijentele, Štromarova strahovlada, kriminal oko izrade projekata, javno-privatna pljačka.. Od EU fondova ništa, jer tamo se ne može muljati kao na domaćoj političkoj "sceni"..

VL
TO
TomoVinkovićbeatsIMT
15:12 23.05.2017.

Uspješan gradonačelnik u hrvatskoj = kriminalac... Bandić, Čehok, Jambo, Vlahušić, Kalmeta, Szabo itd. Očito ljudi žele kukati i idućih 25 godina kad i dalje glasaju ko ovce.

VL
DU
Deleted user
15:48 23.05.2017.

Jeee delalo se u njegovo vrijeme!!! Sa Pataftom posebno - formirali su cijenu za zbrinjavanje baliranog otpada po principu" malo" Vanjči(ivaču iz Korenjaka) "malo" Patafti a na štetu Varaždina i varaždinaca!!!

VL
DO
Donato
13:08 23.05.2017.

Kišić sportaš hehehe,je vidi se hehehe,ne može sjesti u normalni stolac,pravi sportaš

VL
SE
sekator2
12:57 23.05.2017.

E moji Varaždinci, eeee.......... Ali kad se radi o osobnoj imovini onda se zaziva policija, uskok, ustavni sud, Strazbur, Živi zid, viče se "lopoviii", traži se krv. Ništa se od komunizma promijenilo nije. I tamo je društveno tj zajedničko bilo ničije pa se moglo krčmiti. Kamo sreće da su birači zaslužni za ovu sramotu ti koji u autobusima napuštaju jedinu nam Hrvatsku. Ali nije Hrvatska te sreće. Izvozi žito a kukolj ostade ovdje. Mladi, znate što vam je činiti. Ako imate priliku ne dvoumite se.

VL
Avatar rubinet
rubinet
12:17 23.05.2017.

nema granice ljudskoj gluposti

VL
EB
EBERT
12:20 23.05.2017.

Uvjek sam mislila da su Varazdinci intelegentni ali nazalost pokazali su da nisu.

VL
Avatar hdz_glista_njonjo
hdz_glista_njonjo
12:40 23.05.2017.

Zanimljivo delanje dobiva znacenje ilegalne radnje, Miki Fontana zna kako se dela.

VL
DU
Deleted user
14:26 23.05.2017.

delalo se i to ono de su se mogle oprati penezi ,de se moglo sto vise useceriti .a ne ono kaj je prioritet poslovi su se davali uglavnom provjerenima de su se djelili u parama i to od poreznih obveznika zato smo tu de jesmo a sto se tice sposobnosti svi su oni dokazali da su zasebe sposobni ,pa da nije tako ko bi podmetnuo ledja da ga gaze a on ni kriv ni duzan samo zagorski naivci vjeruju tim pricama

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.