Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRŽAVA U KARANTENI
Povratak na članak

U Italiji 2,978 preminulih od koronavirusa, od jučer umrlo još 475 ljudi

Broj novozaraženih osoba raste, uglavnom, istim ritmom

Komentari 3

AG
Agneta
19:11 18.03.2020.

Ako se ne moze na Jadransku obalu sa jedne ili druge strane na odmor ostaje nam Crno more, samo me zanima ciji je Krim ukrainski ili ruski ili jos ratuju?

VL
DU
Deleted user
19:33 18.03.2020.

Talijani rade sve krivo.Sad će to Kinezi dovesti u red.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
18:40 18.03.2020.

Ovo je vise nego strasno zdrastvo im je palo na ispitu.Ne samo kod Talijana vec vecinom u Europi . Njemacka se jos drzi dobro.Bolja Hrvatska od razvijeni zemalja. Ovdje u Moskvi..kaze doktor namjesto da odvoje stare ljude posebno one sa Astmon i bolesnike sa disnim putevima nista nisu napravili. Kazu Kineski doktori nista nemaju ni zastitni maski. Kinezi im pomazu. U bivsem SSSR 1974 godine pravljene su tablete protiv Corone dabi ga Rusi jos usavrsili i pusten je u promet,, Stim ljekom Kinezi ljece svoje pacijente u kombinaciji sa svojim ljekom, Pacijent se moze izljecit ako nije previse kasno. Prenose njemacki mediji....Tako ljudi malo optimizma Ruje rade..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.