Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEKENIK

U istoj noći policija ga dva puta isključila iz prometa

policija ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
07.02.2019.
u 13:41

40-godišnjeg muškarca su za volanom automobila zagrebačkih registracija noćas dva puta u istoj noći zaustavili policijski službenici, iako nije imao vozačku dozvolu

40-godišnjeg muškarca su za volanom automobila zagrebačkih registracija noćas dva puta u istoj noći zaustavili policijski službenici, iako nije imao vozačku dozvolu. Nakon drugog puta je i uhićen.

Naime, noćas, 7. veljače oko 2 sata, policijski službenici su prilikom kontrole prometa u mjestu Dužica, na području Lekenika, zaustavili osobni automobil zagrebačkih registracija, kojim je bez položenog vozačkog ispita upravljao 40-godišnji muškarac. Provjerom je utvrđeno da su ga sat vremena ranije iste noći već zaustavili policijski službenici iz druge ophodnje te ga isključili iz prometa.

Ovoga puta 40-godišnjak je uhićen te će uz optužni prijedlog biti doveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Sisku.

>>Pogledajte video: Sukob u prometu

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
16:09 07.02.2019.

Pa kako su ga isključili ako je opet zaustavljen????

AI
airbender
08:50 08.02.2019.

hahahaha kakva zemlja 😂 tko te nebi volio Hrvatska! 🤣

KO
korisnik997
15:01 07.02.2019.

samo u Hrvatskoj je moguce da te prvi put zaustave,oduzmu ti vozacku na neko vrijeme iskljuce te iz saobracaja,ali te puste da se ti lagano vozikas do kuce bez vozacke 😂😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije