Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nastavak pucnjave
Povratak na članak

U iščekivanju mirovnih promatrača u Homsu ubijeno 13 osoba

Još tri osobe poginule su jučer u Homsu, a njih 124 ozlijeđeno je u granatiranju gradova okruga Bab Amro

Komentari 10

LO
lojtra1
12:05 26.12.2011.

\"Država\" koja granatira svoje građane zaslužuje \"hitnu demontažu\"!!

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:20 26.12.2011.

ajmo lojtra, objasni ti meni, kako bi se država trebala postaviti i odgovoriti na ubijanje svojih vojnika? recimo, netko u afganistanu ubije tuđeg, američkog vojnika. i što amerika napravi? pobije pol sela! to nije zločin ,a? niti osudu kod nas takav gnusni čin ne doživi ,ejr imamo slobodne medije, pa izvještavaju što im se prohtije, a znaj uda im ovakve vijesti smetaju karijeri, tj. plaći. kako je amrika odgovorila na prosvjede na wall streetu? kolačima, sendvičima, ili ipak represijom? u siriji je na djelu zadnji čin ubijanja političara i vladar koji prkoss i prijete zaljevskim država, a koje su opet pod čizmom zapada, amerike, engleske.. misliš da saudijskoj arabiji se ljepše živi nego u siriji? jel te ne smetaju samo brojke ovih pobunjenika, tj. terorista? službene vijesti od sirijskih vlasti ne prenose naši i zapadni mediji. tako je najlakše, oni više ne postoje. uskoro nećemo ni mi postojati, jer novinari nit ne pišu više o nama. tko smo u stvari mi?!

VL
RE
@rea
13:38 26.12.2011.

Po zadnjim informacijama, Assad pregovara azil u Rusiji. Možda mu Baćuška obećao Checheniju u zamjenu za Siriju. ;o))

VL
OB
-obrisani-
13:40 26.12.2011.

Još tri osobe poginule su jučer u Homsu, a njih 124 ozlijeđeno je u granatiranju gradova okruga Bab Amro. .................................................................... Da sirijska vlada garantira svoje gradove to nije istina. Ako netko zeli vjerovati zidovsko-anglosaksonskoj stampi neka vjeruje. Ovi koji daju vijesti iz Sirije su revolucionari a nitko to ne zeli provijeriti, zato jer im nije u interesu....zato jer ti revolucionari radu paralerno s zhidovima i anglosaksima.

VL
OB
-obrisani-
13:49 26.12.2011.

Vladimir Putin bi trebao dobiti nobelovu nagradu za mir. On je napravio najvise sto je mogao da se ne raspane Sirija ili da ne dodje do gradjanskog rata u Siriji. On je doveo arapske mirovne snage. Revolucinarima taj scenarij ne odgovara. Oni pokusavaju ratom uz pomoc zhidova i anglosaksa dobiti pobijedu zato i eskaliraju sukob. Nobelovu nagradu Slaven ili Rus dobije samo ako radi protiv svoje drzave.

VL
OB
-obrisani-
15:08 26.12.2011.

u 13:49h Pitagora je napisao/la: Vladimir Putin bi trebao dobiti nobelovu nagradu za mir. On je napravio najvise sto je mogao da se ne raspane Sirija ili da ne dodje do gradjanskog rata u Siriji. ~~~~~~~~~~~ Cek jos malo, pa davidimo sto ce on napraviti kod sebe doma... Kada Rusi po**izde za mjesec dva... do daske?! A Vlado ce se ponasati kao i njegov prijatelj u Damasku? A ti ces opet kriviti \'Zapad\' i CKG lozu :-)

VL
OB
-obrisani-
21:34 26.12.2011.

Pazi ovo !!! Grupacija nazvana Sirijska promatračnica za ljudska prava Hahahahaha,isto s***e kao i Amnesty Shit International zločinačka organizacija za skrivanje anglosaksonskih zločina i istraživanje tobožnjih nepostojećih zločina drugih naroda radi ucjenjivanja u svrhu zločinačkih ciljeva i podjarmljivanja tih država.

VL
OB
-obrisani-
21:37 26.12.2011.

Nobelovu nagradu za mir još jedino nije dobio poznati svjetski mirotvorac Ariel Sharon ! Velika je to nepravda spram tog velikog čovjeka i humanista ! LoL !!

VL
DU
Dugopamti
09:54 27.12.2011.

Sirijci su jučer ubili 13 muslimana. Kakve veze s tim ima Ariel Šaron?

VL
Avatar nekakav
nekakav
18:22 27.12.2011.

opet netko putina spominje. pa ostavite prijatelja na miru! jel on ikoju tuđu državu napao?! ono malo s gruzijom je bio igrokaz, za utvrđivanje i pranje obraza. tko su ti ljudi koji su poginuli? u siriji. jel ih itko vidio, zna ih? zašto ti naši i zapadni mediji ne prenose službene izjave vlasti iz sirije? zašto? mi znamo, al od medija bi se očekivalo ipak neko objektivnije priopćavanje. jer će uskoro biti u redi medijsku harangu potegnuti, i čovjeka ubiti. jer eto, ionak bi ga netko ubio, smetao je svima. zamislimo da narod saudijske arabije ode na ulice, i viče da obamu (ne osamu) treba ubiti, i da mu je vrijeme prošlo, neka ode s vlasti... ili još ljepše. ajmo svi vikati da nam je dosta plaćanja računa za robu koju smo uzeli, uslugu koju smo koristili...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.