Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori za EP
Povratak na članak

U inozemstvu 119 biračkih mjesta, trećina u BiH

Građani Europske unije izlaze na izbore od 23. do 26. svibnja i biraju nove zastupnike Europskog parlamenta za slijedećih pet godina.

Komentari 7

JO
JohannTrummer
14:13 14.05.2019.

hahaha ne vidim nigdje Irsku, od kud je dolazilo najvise negativnih komentara protiv HDZ-a. Al su zatu Pupovcu ustedili na prijevozu pa otvorili 4 u Srbiji te BiH. Bravo za demokraciju u Hrvata.

VL
Avatar Feral
Feral
13:52 14.05.2019.

Izborni zakon treba promijeniti ,uvesti da pravo glasa imaju samo oni koji žive u Hrvatskoj i koji plaćaju poreze u istoj.

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
13:47 14.05.2019.

ne zato što sam općenito protiv evropske unije ali stvarno mi nije jasno zašto bi netko u australiji glasovao za zastupnike u evropskom parlamentu ?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.