Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljsko nasilje
Povratak na članak

U ime obitelji: Neka pravobraniteljica za ravnopravnost spolova reagira u slučaju Lalovac

Udruga U ime obitelji u pismu pravobraniteljici Ljubičić, koje je proslijedila i medijima, podsjeća na izjave Tončike Anastasije Lalovac u emisiji "Bujica"

Komentari 13

GR
granit1
21:31 12.01.2017.

Pored sve bruke i sramote sto se sve desava u ovoj nasoj RH, predsjednistvo SDP-a zakljucuje da kad sve ovo prodje naci ce se nacin da se NASILNIK vrati u javnost i politicki zivot.

VL
AP
apolon
21:25 12.01.2017.

Da...Bas ce se prozvane udruge javiti to vam dodje kao da ocekujete da ce Ante Tomic o spomenutoj aferi napisati deseterac.

VL
Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
22:04 12.01.2017.

prvo bi vođu udruge babe pozvao i dobro namlatio ne zbog toga što se nisu oglasile ovaj put nego što taktiziraju od slučaja do slučaja... ne daj bože da je ovo šeks, karamarko ili netko iz njihove garniture i to ne govorim da im podilazim nego je naprosto tako

VL
DU
Deleted user
21:30 12.01.2017.

Da da reagirace kao i HR mediji , Dorh, drugarica Opacic te civilne udruge

VL
JO
JOKS
22:11 12.01.2017.

Mislilo se na ove ugrožene. Oh oh oh oh oh

VL
ER
Erazmo
01:22 13.01.2017.

Ocito je da su vodeci mediji odbili prenijeti istinu u ovom slucaju i tako se stvar pokusala zataskati,ali hrabri i profesionalni Bujanec na kojega nemaju utjecaja je u "Bujici" razotkrio stravicne detalje . Visoki duznosnik SDP-a "mlati" tesko bolesnu suprugugu koja boluje od zlocudnog tumora godinama i psihicki je maltretira!!! I to se jasno vidi na video snimci!!!! Ne cudi za "ljevicara",ali gdje su nevladine udruge koje bi trebale stititi zene,nemocne i bolesne????Gdje su drzavni organi????? Mislim da se sada stvari vise ne mogu zataskati!!!

VL
JO
JOKS
14:47 13.01.2017.

Di su naše neovisne srpske udruge

VL
PO
Polikarp
13:51 13.01.2017.

A što je s odgovornošću Milanovića, Opačićke, Dragovana. Orsata Miljenića i Cvitana koji su od rujna zataškavali skučaj brutalnoga obiteljskog nasilja Borisa Lalovca?!

VL
SJ
Sve je uzalud
13:36 13.01.2017.

..........iz snimke se vidi da je ipak pretjerala u zlostavljanju...............snimala je bez znanja muža..........do balčaka...............nije rješenje tučnjava što je u ovom slučaju....... upitno je kako se ne čuje njena reakcija na udarac..........montaža je vrlo lako izvediva editorima za zvuk kojihh ima na svakom djelu interneta.............Lalovcu je šteta napravljena........odlična formula žene da rasturi muškarca....globalizacijski....

VL
Avatar fijolica
fijolica
09:38 13.01.2017.

Odlično! Treba zlo raskrinkavati!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.