Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
utvrđuje se uzrok
Povratak na članak

U Hrvatskom Blagaju pronađeno smrznuto tijelo 78-godišnjaka

Pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja izvlačili su iz zametenih sela i mrtve. Riječ je o dvije starije osobe koje se najvjerojatnije umrle prirodnom smrću

Komentari 8

Avatar Stipo Li
Stipo Li
16:33 04.02.2012.

E moj stari, da si bio neka životinja vjerovatno bi se pobrinuli za tebe, ovako nije bilo udruge koja bi skrbila o tebi i govorila kako ti je teško........ Pokoj Vjećni daruj mu Gospodine! Svjetlost vječna svjetlila njemu!

VL
OB
-obrisani-
19:17 04.02.2012.

Lijećničko dijagnoza ( ostale su zabranjene ) za SVE koji budu Mrtvi uslijed , prevelike Hladnoće i Tobožnje Skrbi socijalnih Ustanova Biti će : Umro Prirodnom Smrću,a ne od Smrzavanja ! \"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\" U Siromašnoj EU se smrzavaju ljudi,a u Prebogatojoj HR umiru Prirodnom Smrću.

VL
OB
-obrisani-
22:03 04.02.2012.

Citajuci temu dobijem dojam da ste organizirana drzava, to je za pohvalu . . .

VL
MC
morski covik5
22:06 04.02.2012.

04.02.2012. u 16:33h Stipo Li je napisao/la: E moj stari, da si bio neka životinja vjerovatno bi se pobrinuli za tebe, ovako nije bilo udruge koja bi skrbila o tebi i govorila kako ti je teško........ Pokoj Vjećni daruj mu mu Gospodine! Svjetlost vječna svjetlila njemu! -------------------------------------------------------------------------------------- Slazem se... R.I.P. pokoj mu vjecni...

VL
BA
banini
09:21 05.02.2012.

Gospodo novinari morali biste znati, ili pogledati u popis naselja u RH, Pa ćete vidjeti da naselje Hrvatski Blagaj ne postoji već 15 godina, već naselje BLAGAJ u općini Slunj. U bivšoj državi je postojalo naselje Hrvatski Blagaj, a s druge strane ceste (današnja D1) naselje Srpski Blagaj, a danas se zajedno zovu Blagaj. Iako su stanovnici uz cestu postavili tablu s natpisom Hrvatski Blagaj.

VL
Avatar ivica48
ivica48
09:46 05.02.2012.

Pitam ovo novinarcica dali je Hrvatski Blagaj u Backoj hahahahaha

VL
TO
Toni50
11:56 05.02.2012.

Pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja izvlačili su iz zametenih sela i mrtve. Riječ je o dvije starije osobe koje se najvjerojatnije umrle prirodnom smrću Kod nas svi stari umiru prirodnom smrču - bez uzroka . A ujedno i imamo tu činjenicu da su nam svi generali i heroji na ratnici i zaslužni za pobjede nego heroji .

VL
OB
-obrisani-
14:16 05.02.2012.

Želio bi zaraditi novac, a bojiš se razgovora za posao? Želiš slobodu a trebaš stabilan prihod? Želiš zaraditi od doma? Učiš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac? Onda imam posao koji ti odgovara. Bez ulaganja novca, sasa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi 50-200$ tjedno. Ako imaš više vremena, onda i više. Sve što ti je potrebno je računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo već zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije prevara, uvjeri se. Ako si zainteresiran/a pošalji mi mail: zaradimopolako @ live.com

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.