Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plenković dao intervju za francusku televiziju:
Povratak na članak

'U Hrvatskoj su neki iskoristili prelazak na euro za povećanje cijena'

Upitan o nedavnom odbijanju da se ukrajinski vojnici obučavaju u Hrvatskoj, Plenković je podsjetio da je to odluka saborske većine te da su njegova vlada i njegova stranka bile za solidarnost i pomoć Ukrajini.

Komentari 6

JA
Jania
23:21 13.01.2023.

Poskupljenja su počela prije pola godine, ali samodopadni Bucko nije ni primijetio. Pitanje je li ikad imao dodira sa stvarnošću koju žive njegovi sugrađani.

VL
RE
realisticki
12:02 14.01.2023.

U svim državama pri uvođenju eura nastupila su poskupljenja, negdje koji dan prije, negdje ili koji dan kasnije nakon samog prelaska na euro. Plenković svojim govorom i postupcima brani samo svoje osobne tvrdnje da tom prilikom u Hrvatskoj neće bitii poskupljenja. Ekonomija je puno kompliciranija nego "briselsko ulizavanje".

VL
DO
doktorica
09:00 14.01.2023.

Lidl najviše,ne kupujem tamo više!

VL
DU
Deleted user
23:06 13.01.2023.

Dragi Andrej UZMI SVOJU PORODICU i oseli se sta dalje od ove BALKANSKE KRČME u kojoj se ništa pozitivno ne vrednuje.Gde je vrlina omalovažavanje ,laži pocenjivanje,nerad,kukanje, pljuvanje, izrugivanje.Čovek kojem se divi Macron, kojem MERKEL dolazi na politučki skup. ..itd,itd kojem nije problem naći dobri placen posao gde će da ga se ceni i poštuje pitam se ŠTA RADI OVDE U ZAPADNOJ SRBIJI.Ostavi ove SRBE KATOLIKE da se dive zoranu, peđ, i ratku, bračnom paru PULJAK,arsenu,rajku,mraku, daliji...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.