Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Politička analiza
Povratak na članak

U Hrvatskoj su i ljevičari i desničari uglavnom – ljevičari


Ako ih se ne pita za ustaše i partizane, većina članova HDZ-a i SDP-a bi, po američkim mjerilima, naginjala ulijevo

Komentari 9

MI
mirtebi
08:50 24.07.2015.

Jad i bijeda post komunisticke svijest hrvatskog jugokomunjarstana

VL
DI
Diosiario
22:26 23.07.2015.

Slažem se s naslovom, tu ne da nema desničara, nego nema ni poštenog nacionalista, sve samo jugoslavenčine i komunjare. I to ne znaš tko je veća jugoslavenčina i komunjara, ovi koji glume lijeve ili ovi koji im se navodno suprostavljaju. Zamisli desničara pa onda mi bira Mesića, pa Muharemija, pa Karamarka, a o tzv. "ljevičarima" da i ne pričam, njima biti politički lijevo znači ljetovati na Brijunima po 7 kuna dnevno puni pansion. Tu nikog nije briga za nacionalne interese, a da ne govorimo o liberalizaciji tržišta, o pravoj tržišnoj ekonomiji itd.

VL
SK
Sviraj_kraj
09:26 24.07.2015.

Ma da mos mislit, ali ako je Hristic rekao da je tako onda valjda je...

VL
MS
MSKoRIsnik
18:54 24.07.2015.

Ova Vllada je izgubila svaki kompas! Pa nije ni čudo da jj građani ne vjeruju! Iako je SDP s osam milijuna kuna plati spin doktora! PR ne pomaže ako narod nema posla ni egzistencije i perspetkive! Pozdrav iz Rijeke!

VL
DU
Deleted user
06:59 25.07.2015.

Pa sve su djeca komunista! Pohađali su komunističke škole, fakultete! Rijetki su koji su studirali na Kembridgeu, Oxfordu! Možda takvih ni nema! Zasupljena je i kupovina Diploma, pa se ne zna, koliko je komunističkih Diploma još na tržištu! Odnosno tko sve ima kupljene Diplome! Takvi s kupljenim Diplomama, otkriju se, pa netragom nestanu, izgube se u društvu, ne zna im se ime!? Da mi je samo znati tko ih i zbog čega skriva! Koriste se sistemima, koriste svoju prevaru, varaju nas, Državu! Trebali bi svakako biti obilježeni, zatvoreni, nema novčane naknade za takav kazneni prekršaj! A kakve nam te neznalice, tek štetu rade svojim neznanjem! Vidjeli smo, da su čak bili i kirurzi! U današnje vrijeme informatike! Za pet minuta se dozna sve o čovjeku, dali je tu ili bog zna gdje studirao!

VL
RA
ranko75
10:40 24.07.2015.

Ovi kojima je muka od lijevicara, neka treniraju desnicu ruku,po obrazcu iz pjesme Riblje corbe.

VL
TT
tomoice_tomice
22:45 23.07.2015.

hehe.. kad bi bar Hristić vjerovao u ovo što je potpisao... kad ne bi bio pogonjen poltronstvom - možda bi i imao stav.. tekstovi kao na pokretnoj traci - ili su se dugo kuhali, Ivane? Pa sad krenulo, kao poslije nekog dobrog laksativa... Možda "pročisti" misli pa i pisanje postane bistrije. Ima još vremena.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.