Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU: DOMAGOJ HAJDUKOVIĆ

'U hrvatskoj politici ne manjka LGBT osoba, ali to ne žele javno reći'

09.01.2022.
u 21:37

Sve za što sam se zalagao i javno propagirao dok sam bio u ormaru potpisujem i sada, nikada nisam imao potrebu skrivati se u tom smislu. Kada ste javna osoba, neugodnih iskustava uvijek ima. Ipak, prije sam bio "komunjara", sada sam "pederčina", tako da se ni tu u biti nije puno promijenilo, kaže bivši SDP-ovac s kojim smo razgovarali o stanju u bivšoj stranci i hrvatskoj politici.

Komentara 54

SI
Sirmen80
21:49 09.01.2022.

Ukratko da ne duljim to bi uz sve lopove glumce, neradnike itd značilo da u politike nemamo donekle normalnog čovjeka.

EH
enigmus-hr
22:26 09.01.2022.

Čega se pametan stidi (i sakriva) budala se ponosi. Osobno nemam ništa protiv homoseksualnih osoba, takve su, a i što netko radi u svoja četiri zida nikada me nije zanimalo, ali se itekako protivim promociji takvog seksualnog ponašanja. Iz gore opisanog razloga.

BU
burza
22:18 09.01.2022.

Bolest kojoj nema ljeka jedino ignorirati ne propagirati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?