Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMOĆ AZILANTIMA
Povratak na članak

Irački novinar kojeg su oteli pa danima mučili: U Hrvatskoj nam liječe duše

Irački novinar Hussam Fadhel, kojeg su oteli pa danima mučili jer je pisao protiv vlasti u svojoj zemlji, u Zagrebu je nastavio studij i oporavlja se od trauma

Komentari 10

JU
juma
12:02 01.08.2016.

Već u članku laži i manipulacije od strane azil industrije i njezinih štićenika. Ako je došao balkanskom rutom, s namjerom da azil zatraži u prvoj državi članici EU, kako to onda može biti Hrvatska? Jesu li ga preko Grčke prenijele ptice rode?

VL
Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
09:50 01.08.2016.

dobil bespaltno garsonjeru,hranu,plaćene sve račune,lovu za kavu,liječenje i još mu se traži posel?????sramota!!!a,kaj je sa našim ljudima koji kopaju po kontenjeru???penzionerima?beskućnicima?

VL
Avatar Macor1
Macor1
10:52 01.08.2016.

Nemam nista protiv da se njima pomogne ali zasto se takvi tretmani ne primjenjuju i prema nasim ljudima koji su traumatizirani i bez posla a zive po kojekakvim supama imoraju od male socijale sve rezije placati?

VL
SI
Sinatra
07:48 01.08.2016.

Mogli bi za par mjeseci pročitati opet ovo ime, Hussam Fadhel, u novinama ali tog puta u malo drukčijem kontekstu. Recimo: Hussam Fadhel uletio u tamvaj i sa mačetom ubio 15 putnika...ili Hussam Fadhel je vičući Alah akbar aktivirao eksplozivziv i sa sobom u smrt poveo 30 posjetitelja koncerta...I ovaj potpisnik članka, Hassan Haidar Diab, mogao bi biti spomenut kao pomagač.

VL
OK
okus
08:28 01.08.2016.

Nadam se da ce ostati lojalni. Nasi muslimani su uvijek bili. Nikad problema. Na studijima smo poznavali mnoge iz tih zemalja. Toplo se nadam da su i ovi onakvi.

VL
DU
Deleted user
08:28 01.08.2016.

Bravo Fadhel ! Samo naprijed !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.