Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moć religijskih institucija

U Hrvatskoj molitelji, u BiH i svećenici o NATO-u, a u Crnoj Gori klerikalni udar

10.02.2023.
u 18:12

Iako su sve redom ustavno definirane kao sekularne države, dominantne religijske institucije u zemljama regije imaju povlašten status i bliske su su s vlastima

Komentara 10

Avatar istovari
istovari
06:09 11.02.2023.

U zemlji u kojoj je kilo mozga dvije marke ne postavlja se pitanje zašto zvati 184 ako molitva djeluje....😄😄😄😄

DU
Deleted user
10:08 11.02.2023.

Tri različite države, ali drek im isti....

Avatar Le-Freak
Le-Freak
18:38 10.02.2023.

U Srbiji drzavna religija odnosno njeni sluzbenici raspaljuju velikosrbstvo kao u Rusiji. Mijesaju se i pozivaju na agresije na susjedne zemlje kao Kosovo, Crnu Goru, BiH i Hrvatsku. U Hrvatskoj ljudi klece i mole i to je to. Ali ljevicari posebno nasi nebi bili ljevicari da ne stave znak jednakosti izmedju agresivnih podpaljivaca ratova u Srbiji sa nekim pretjerano konzervatvnim moliteljima koji nikoga ne diraju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije