Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prepilio stupove

U Hrvatskoj Kostajnici ukradene lovačke čeke, a na Moslavačkoj gori klupe s izletišta

Lovačka čeka
Igor Kralj/PIXSELL
26.04.2023.
u 11:04

Policija je priopćila i kako se traga za nepoznatim počiniteljem koji je iz šume, na području Moslavačke gore, na drugom kraju Sisačko-moslavačke županije, sa otvorene terase izletišta, vlasništva nadležne šumarije ukrao dva hrastova stola i četiri pripadajuće klupe.

U razdoblju od 1. do 22. travnja, nepoznati je počinitelj, na području Hrvatske Kostajnice, prepilio stupove na kojima se nalaze dvije lovačke čeke te ih ukrao. Od odgovorne osobe koja štetu procjenjuje na oko 2100 eura, zaprimljena je kaznena prijava zbog krađe.

Policija je priopćila i kako se traga za nepoznatim počiniteljem koji je iz šume, na području Moslavačke gore, na drugom kraju Sisačko-moslavačke županije, s otvorene terase izletišta, vlasništva nadležne šumarije ukrao dva hrastova stola i četiri pripadajuće klupe. Od odgovorne osobe koja štetu procjenjuje na oko 2000 eura, zaprimljena je kaznena prijava.

VIDEO: Zadavio je žicom, bacio u bunar, oteo joj stan, a 11 godina kasnije panično zvao oca: "Kopaju bagerima..."

Komentara 1

ŠA
Šaraf
12:41 26.04.2023.

Vjerujem da če uhvatiti krivca mnogi lovci ostavljaju kamere zbog snimanja životinja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije